Climent Picornell

MÉS HAIKAIS. Climent Picornell i Guillem Mudoy.

jcmllonja | 20 Febrer, 2005 18:34

Més Haikais. ( Climent Picornell  /  Guillem Mudoy )

Tenim una espècie de societat el meu amic Guillem Mudoy i un servidor, que genera imatges (això ho fa ell amb el seu Mac) i  paraules. Els dic "Haikais malgarbats".  En Joan Alegret, que en sap moltíssim d'això, em diu que li digui Haikú i que els meus no fan les mides exactes, per això són  haikais i malgarbats. Les sèries,   "Sobre el pas del temps" i "Les dones"  van agafant còrpora.
(PD: Ús el MOZILLA FIREFOX per enviar els textos i figures al bloc ; i fa sortir unes ordres extranyes a algunes de les pàgines, que si hi pens, he de netejar després amb l'Explorer. Ho consultaré amb la WEBMASTER)
Aquelles raconades del teu cos :
entre el pit i l'aixella, les cuixes i el cul.
Les meves cartografies del gust i el tast.

Sèrie "Haikais Malgarbats" 
( Imatge : Guillem Mudoy. Text : Climent Picornell )


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb